***

Жах Та Истирия
Ти знаєш як це боляче?
Візьми мою руку,
Подивись на мій світ...
Скільки вже часу минуло?
Я відчуваю себе пустою,
Зруйнованою від твоїх слів...
Я давала обіцянки собі,
Сама порушувала
Ці обіцянки,
І знову обіцяла,
А потім все з початку...
Руйнувала  себе і
Обрізала свої крила...
Я почуваю себе такою маленькою...
Та я вибрала сама цей шлях,
І ти не герой моїх снів...
Скільки часу пройшло?..
Я знаю – ти тут...
Я відчуваю себе такою маленькою...
Я хочу піти на дно,
Я хочу забутись,
Я хочу піти на дно –
Сонячне світло робить мені боляче,
Я хочу піти під воду
І не повертатись...
Я сама обрізала свої крила...
Залишись лиш дві рани...
Я хочу піти під воду
І випустити з грудей
Останній подих життя...
Я вибрала не той шлях,
Не те життя...
Я йду під воду і
Бачу небо останній раз...
Як тонуть в морі кораблі,
Так і піду на дно....
    10-11.04.2009