Я б1льше не в1рю тоб1

Наталия Лут
             Я більше не вірю тобі,
             1 більше не хочу прощати.
             Години збираються в дні,
             Коли починаеш чекати.

             В тривозі з ранку до ночі,
             А серце немов у вогні.
             Не можу дивитися в очі,
             Що кажуть неправду мені.

             Клянешся, що й досі кохаеш
             Й не можеш без мене жити.
             Ти душу мені виймаеш.
             Що мушу з тобою робити?

             1 так до наступного разу.
             Що раз - то нова причина.
             Про все забуваеш відразу
             Як тільки загладиш провину.

             Ти думаеш я залізна?
             Невже ти не розуміеш?
             Спинися доки не пізно,
             Бо потім нічого не вдіеш.