щось незрозумiле у головi розмовля зi мною

Вишня Анархия
я завжди пропадав із поля зору...
і несподівано ні звідкиля з"являвся знову,
ніхто не розумів чому так і навіщо,
а я і не пояснював. хай вітер свище...

якось мене спитали, та так, ніби,"між іншим",
а де ти був? чому ти не з"являвся?
а я подумав, і без слів відмовив -
мабуть я спав,подумав і зізнався.

я був далеко, не на цій планеті,
я був під небом коли капав дощ
я був під сонцем коли вас вкривало снігом
все не важливо,зараз я прийшов.