Присвячу ться загиблим солдатам ВВВ

Екатерина Веклич 1
Вони ішли із вірністю в очах
На вірну смерть ішли за Батьківщину
О ні! Не лють палала в їх серцях
Вони ішли, їх плакали дружини
Із сумом в слід дивились діти їм ;
Вони ішли: великі, мужні,сильні
На смерть за Батьківщину, на війну
 І досі в серці очі ті сміливі, що йшли за оборону Батьківщини