ночная звезда

Жах Та Истирия
Нічна Зірка.
Вона палає для нас
Вона існує для нас
Вона пам’ятає про нас
Нічна Зірка...
Вона сумує...
Сумна Зірочка....
Вона сумує за тими,
Кого поруч вже нема.
Вона пам’ятатиме нас
Навіть тоді,
Згадати про нас
Вже буде нікому.
Нічна Зірка...
Це нескінченний лабіринт,
Все повторюється по колу...
Нічна зірка...
Вона плаче за тими,
Кого вже нема...
Вона палала для нас
Цілу вічність...але
Хто буде сумувати
За палаючою Зіркою?
Немає кому згадати того,
Хто пам’ятав нас
Цілу вічність...