тень

Жах Та Истирия
Ми всі такі
Куди б ти не пішов,
З ким бити не зустрічався,
Воно піде за тобою
За твоєю душею!
Озирнись – до чого ми дійшли?
Як таке могло статися?
Скоро кінець цій епосі...
Царство тіней,
Воно вже тут,
Серед нас.
Царство тіней,
Куди б ти не пішов
Воно піде по твоїх слідах.
Ніхто не сховається.
Я – подруга Диявола,
Я – тінь,
Ми всі тіні.
Кінець епосі наближається.
Ніхто не сховається...