***

Жах Та Истирия
Такі безжалісні
Стрілки годинника...
Йдуть вперед і вперед,
Ані секунди назад...
І так сумно,
І на душі темно...
А тебе все немає –
Серце розривається
На шматки,
Душа бажає
Покинути тіло.
Де ти?
Де твої
Очі не для мене?
Я сумую...
Я намалюю веселку і
Замалюю її чорною фарбою,
Замалюю цей світ чорною фарбою –
Небо та зірки...
Я не хочу щоб вони світили
Коли тебе немає поруч...
І тільки спопеливши цей світ...
Час тягнеться так довго,
А тебе немає...
Такі безжалісні
Стрілки годинника...
                14.04.09.