Лето

Оксана Толочко
Пахне літо чебрецями,
сипле коники в траву.
Співа літо солов"ями .
Я живу.
Поле , луки та гаї -
все чекає теплу зливу.
Я ж торкнуся рук твоїх -
я щаслива.
Літо в хмарах , в спориші,
у гаю , у водограї.
Літо в серці і в душі.
Я кохаю.