Для щастя укр

Мария Влчкова Жигулина
Наснилося ангелу поле у барвах,
Та й сонячнi променi - стрiчки яскравi,
I тая дiвчина у хусцi простенькiй,
А з нею дитина - хлопчик маленький.
I з ними родина: батько i мати,
Як добре эднiсть ту вiдчувати,
Як все ж таки треба вiрити в мрii
У серцi нести, берегти всi надii
I мiцно тримати коханих за руку,
Щоб бiльше не знати ту мить, де розлука


Дякую i нехай у вашiй оселi панують Кохання й Радiсть ЗАВЖДИ!!
З любов'ю,
Марiя