Провiдна укр

Мария Влчкова Жигулина
Я йшла дорогою життя,
А iнодi навiть бiжала,
Я поспiшала вiдчувати Щастя - то буття,
В тому буттi я залишала
мрii...що розквiтали,
Несли надiю...були стремлiнням,
Були струмiнням та й промiнням
В Кохання святе я вiрю
I вiрю в осенi тревоги, перешкоди
Води, рiчки, дощi
То й сльози...Та й радощi
То й розлуки...Та й зустрiчi!..