Аллен Гинзберг - Те двое

Дэмиэн Винс
Одно дерево сказало
    Мне не нравится та белая машина внизу,
                от нее несет бензином
Другое дерево, стоявшее рядом, сказало
    О, вечно ты ноешь
             ты невротик
        кстати, заметь - а ты согнулось.


Allen Ginsberg - Those Two

That tree said
    I don't like that white car under me,
                it smells gasoline
That other tree next to it said
    O you're always complaining
             you're a neurotic
        you can see by the way you're bent over.