залпом

Александра Некипелова
без чверті ранок, годі думати,
бо в голові все не поміститься!
той йолоп, що все це придумав
й ви всі мене страшенно бісите.
на скронях світ, а нище - боляче
і щось неначе імплантації.
чоловікам надали волю-
у них немає менструації!
і як сидиш вночі у холод-
так хоч накрийся покривалом.
у мене в серці зуд і голод,
йому чогось страшенно мало.