Що життя...

Катрина Ванелли
Що є життя? Напевно казка.
Де ролі є, й наявні маски
Де є присутня боротьба,трагедія,
Любов і щастя, і комедія…

Що є життя? Лише парад
Барвистих суконь маскарад
Шалених танців довга мить
І диких ритмів тонка нить.