До болю...

Катрина Ванелли
До болю  ніжний і знайомий
Лунає з глибини років
Твій голос,що зі срібним дзвоном
Звільняв  мене з жахливих снів.

Твій тихий сміх, твоя усмішка,
Така принадна й чарівна
Тепер лиш спомин, що на трішки
Втамує біль й спасе від зла.