Розбита склянка. Недопитий чай...

Катрина Ванелли
Розбита склянка. Недопитий чай.
Застигла у повітрі фраза.
Твоє лиш тихе: «Прощавай.»
І на щоках сліди образи.

Розбита склянка. Недопитий чай.
Обірвана хода розмови…
Твоє сумне: «Не забувай.»
Відтінок болю незнайомий…