Музика часу

Катрина Ванелли
Тік-так… Тік-так… Так звучить музика. Музика Часу. Я вслухаюся в її ритм, темп і відчуваю неминучість. Це божевільне відчуття заповнює мене, моє єство і змушує моє серце тріпотіти, немов від шаленого болю…

Тік-так… Тік-так… Відрізок Часу,що дорівнює довжині нашого життя і схожий на краплю води, тоді як Вічність – це щось більше за океан...

Тік-так… Тік-так…Пульс життя, що змушує нас жити, рухатися вперед і… забувати,що таке саме життя…

Тік-так… Тік-так… Лікар, який лікує  рани, але рано чи пізно знищує своїх пацієнтів…

Тік-так… Тік-так… Рух,що ніколи не припиняється і не змінює своєї швидкості,але змінює своє значення…

Тік-так… Тік-так… Мелодія життя, ритм серця…