Оселедець Господь, конкурент я

Саша Кулик
О, Боже! I think now it’s time зізнатись
Один одному в тому, що тебе немає,
Мене не стане, давай із тобою пірнати
В воду, що від нас so fast тікає.

Ти наче оселедець, прибитий цвяхами
До хлібини з темного борошна.
Висиш на небі над усіма нами.
Не падай, чуєш?! I feel so моторошно!!!

Хто тебе туди закинув?
Чому ти погодився на їх умови?
Хто збрехав тобі про силу
Твоєї сутності…ОК it’s over!!!

NEVERMIND, не зважай…
Просто дивись, знайомся –
Це мій особистий бог.
Не такий, як ти, не з великої літери!!!!
Have fun, GOD, розважайся…
Як ти це робиш ALWAYS!
Але ж твій конкурент
Мене звабив, для тебе це BITTER END.

Може ми ще зустрінемось
І я буду serious
І ти будеш…