Miss J...

Денис Плешивых
Мой playcast -
Love me - or leave me...
Hate me - or Kill me...
Blame me - or thrill me...
But i please - U, WANT - BELIEVE ME...
And - don't let yourself - to tease Ya...
TO STUFF your mind - WITH THIS kind of feelings...
                Miss JeaLOSy.

ЯОU.