Все, що довкола...

Алёна Губина
чорні краплини зринають в долоні твої
все, що довкола - пожовклі й самотні гаї
спека торкає повітря гарячим дощем
міцно стискає легені пронизливий щем

дотик розбився об камінь твоєї душі
все, що довкола - імлаві сухі міражі
стоси паперів, проблем і строкатих думок
світ, що немає межі, проте - має строк

знаєш, що сонце не світить, коли не живеш
все, що довкола - дешевий попсовий треш
опади з неба давно оминають твій дах
наша любов помирає в великих містах

стадію смерті не визначиш без почуттів
все, що довкола - доволі сумний позитив
десь у судинах застигли краплини життя
руки тримають у склянці отруйне пиття

просто довіра прозора і надто крихка
все, що довкола - бурхлива й нестримна ріка
глибше вдихаєш - і далі собі живеш
все, що довкола, чомусь оживає теж...

(19.05.10)