Н Ч

Юрий Михайличенко
І гай  шумів 
І квітнуть  квіти
І Дніпр хвилі  підганяв
А  ми  с тобою   любуючись
Зірками  в  небі  не помічаємо цього
І небо  в  діамантах синіх
І  ми  с  тобою ближче стали
На день  на  два  на все  життя
Але  пройшла  та ніч
Погасли   зорі
І  ти   пішла
Пішла  на  завжди   
А  я  лишився    сам 
І гай  затих
Зав»яли квіти
І  Дніпр хвилі  не  гоне
І  все  затихло  в  мертвій тиші
Бо ти  пішла   кохана дівчина  моя