Зоре ти моя

Витьок Шебетко
Настя-зоре ти моя,
з тобою зустричи чикаю,
я дни й годыны вже счытаю,
сыжу у хати и скучаю,
бува я вип'ю чаю,
и тебе я вспомынаю,
темно кари очи усмишка красыва,
О БОЖЕ!яка ти мила