День Св Валентына

Витьок Шебетко
В цей день св Валентына.
Кохана в мене е людина,
вона красива и умна,
она как сердце мне нужна,
Настя-сонечко мое!
Я дякую богу за те,що ти е,
за очи твої кари за усмишку лукаву,
дякую я Богу за зустрич из тобою,
за шанс, що називаеться судьбою.