Молитва мого сина Максима 3 рочки за дiтей всього

Вадим Шовкопляс
Я прийду до Ісуса
І стану на коліна,-
Спасибі, Тобі, Боже,
За те, що я є сином!

За маму і за тата,
За братика смішного,
Я знаю, що є дітки,
В яких нема нікого.

Ніхто їх не обійме,
Не скаже ніжно : «Котик!»
Нема кому жалітись,
Як їх болить животик.

Я молю, Тебе, Боже,
За діток всього світу,
Ти дай їм маму й тата,
І хліба до обіду. 
 
Дай кожному печенько,
Цукерку невеличку,
Хай не рида серденько,
Хай кожне ніжне личко

Не кривиться від болю,
Дай, Боже, їм любові,
Найбільше Тебе прошу –
Своєї дай любові.

Візьми на руки, Боже,
Дітей у всьому світі.
Благослови їх, Боже,
Бо то є Твої діти…