Не приходь

Катрина Ванелли
Ти не приходь до мене у снах,
Ти не клич мене за собою.
Твоє ім’я – на інших вустах.
Не живу я більше тобою.

І думки всі мої не про тебе,
І подушка не мокра від сліз.
Тож приходити більше не треба.
Ти лиш спомин, мій шрам й просто слід.