О Боже!

Катрина Ванелли
О Боже, Тобі я вклоняюсь!
О Боже, Тебе я молю!
Я  жити в Тобі намагаюсь.
О Боже,Тебе лиш люблю!

Ти дав мені душу і тіло
І розум, і серце й думки.
І Слово мене оживило.
Я буду в Тобі  на віки!