Любов не жарт

Катрина Ванелли
Лиш марева легке тремтіння
Вогню солодкого сп’яніння
Проймає  тіло жар…

Лиш доторки твої палючі
І поцілунки теж жагучі
 Несуть  до неба хмар…

І час лиш тихо завмирає
Кінця цим пустощам немає
Любов – не жарт…