Паралелi

Роман Вадимович Орехов
У очах твоїх байдужість,
Наче вирок нашій долі.
Так ніхто і не одужав -
Помираємо поволі.
Колискову заспіває
Біль, у скронях одізветься. 
Далі жити як - не знаю.
Не зі мною твоє серце.

Ми до крику паралельні -
Так приходить нове лихо.
Заспіває нічка темна
Тобі колискову тихо..
Справдилось страшне сновиддя:
Де був дім - чистіє поле.
Марно клеїти розбите -
Твоє серце не зі мною.

У молитві прихилюся,
Дощ шепоче тиху сповідь.
Не боюся, не боюся.
А з небес у вікна повінь.
Не заплачеш, не заплачу,
Не одужаю ніколи.
Будемо довіку наче
Паралелі мертвих колій..

           Приспів:

Тихо-тихо
Прийде лихо
З янголом новим.
Змова. Змова:
Знову.. Знову
Засинаєш з ним.