Привiтання Людмилi Майськiй

Лидия Филимонова
Дарую тобі весняний день
біжить рівненькою стежиною.
Вітер щастя несе
пісні співай,та будь щасливою.
Човен життя нехай пливе
тихою річкою казковою.
А ще бажаю понад усе,
щоб поряд ти була з
      ЛЮБОВ"Ю
          ВІРОЮ
             НАДІЄЮ!