Як хочу я тебе

Витьок Шебетко
Як хочу я тебе обийняты,
и нижно в губы цилуваты,
твої безумно гарни очи,
хочу дывытысь я до ночи,
твої лагидниї рукы,
хочу до себе я горнуты,
твое темное волосся,
до мене простяглося,
мої губы говорылы,
що тебе любылы,
мое серце казало,
що тебе кохало.