вiдображення протобажань

Василь Роман 2
дзеркало часу і впевненість - світ збожеволів
ти придивися: он там у кутку павуки
в сріблі - як в літ павутинні - відбилася доля
та що поглинула безлунь в прийдешні роки

хвилі відбились у світлі німої огранки
щезли історії вражень - марноти навік
в дзеркалі часу актриса у гримі коханки
будка суфлера
і сиві слова в голові