Диалог с бедуином

Йййаг
 оригинал на русском:
http://www.stihi.ru/2008/10/26/4214
               
Швили акум тильтель оти арукот               
Бли шум мапа о мацпен у бли дапей адрахот, 
У ба соф-соф ле маком увети. Анданте - престо.               
Свиви мидбар. Ришруш шель холь ба тохи.   
А-бедуи а-илем нигаш, дофек ба раки.               
Аваль ани лё эфтах. Лех ми кан! Ани ба сиеста.
               
Ани илем. Камогу. Кмо даг а-гу.
Ба пам ахрона царахти лахем ху из ху               
Каашер аити бен шева о шмоне, бэтах.               
Ахшав ани башель, мэсудар вэ авуд.               
Галей шель холь локхим оти ле ибуд,               
Вэ шемеш шотекет аль зэ ше, а став ба пэтах.
               
Бифним митбар. Коцим, итушим, халюда.               
А-шем бара ле каспит саргелей медида,               
Ле бней адам hy имция мишпат маргия:               
"А-зман мэрапе." Вэ зман митгальгель вэ рац.               
Холим гонхим. Товеа кадур мэфуцац.               
Вэ бедуи пореш у намес ба ракия. 

ивритский текст в первой рецензии ниже