Картина маслом

Витьок Шебетко
Заглядаю я в хатыну,
бачу Сашыну картыну,
лежыть Саша на кровати,
а над ным Марина в билому халати,
я дывлюся в її гарни очи,
що свитяться над Сашом пив ночи,
її довгее волосся,
до Сашыных плеч простяглося,
рукы її нижни Сашу обнималы,
гаряче її тило вид Саши горило,