Львiвська нiч

Ламора
Башти старого муру
вплетенi в чорнi коси
ночi, що йде по мiсту
поступом тихим та нiжним

осiнь в її волоссi,
дбайливо сивини ховає
Нiч в золотавiм листi,
най но дойде до краю

прiрви вiдьмацького горя
чує його i камiння
мури й тi стогнуть вiд  болю
хоч є нi в чому невиннi...