Колискова

Валентина Жердева
(На украинском языке)

Сонечко сідає,
.....День ясний сгасає.
Час малій присісти,
.....Та вечерю з'їсти.

Важко працювала-
.....Ляльку доглядала.
Пташку годувала,
.....Квіти поливала.

Кличе доню мати
.....В ліжечко лягати,
Розпочне матуся
.....Пісеньку співати.

Починає сутінь
.....Сонце колисати.
Шкандибає вечір,
.....День лягає спати.

Місяць випливає,
.....В вікна заглядає.
Нічка заступає,
.....Зорі проясняє.

Засинають квіти,
.....Сплять маленькі діти.
Місяць їм всміхнеться,
.....Казка-сон почнеться.