В н просто любить

Татьяна Эрнепесова
Яке це щастя, коли в нас душа співає,
Це Дух Святий у цій душі живе
Бог чує нас, Він захища, навчає
Ти поспіши, мій друг, бо скоро Він прийде.

Я рада, що частина Його Тіла
Бо так сказав Гсоподь в Писанії Своїм
Він хоче, щоб я все це зрозуміла
Він Отче мій і хоче буть твоїм.

Він зняв з нас тяжкії окови
Окови зла, печалі і скорбот
Він просто любить і не ставить нам умови
Це щастя буть одним з Його дітей.

В моїм житті Господь розвіяв хмари
Хочу я жить і Господа любить
Геть зло, стараєшся ти марно,
Мене із Богом вже не розлучить.