Заступнице Усердная

Иота Христолюбов
Блаженной памяти прот.Николая Гурьянова.

Застунице Усердная
И Матушка Всевышняго,
Всепетая Ты песнями
И нашей добродетелью.
Ты помощь помогающа,
И Радость утешения.
Пред Богом предстоящая,
О наших прегрешениях.
Пришла к нам святым образом,
За всех Христа молящая,
Ты всем творишь спастися нам,
В Покров Твой прибегающи.
В болезнех исцеление,
В скорбях, напастех милущи.
Грехми обремененных многими,
Душею умиленною,
Тебе стоя молящася,
Надежду невозвратну имамы.
Всех зол избавь, полезно даруй нам,
И вся спаси, Владычице.
Тебя мы чтим и славим Тя,
Божественный Покров рабом Твоим...

               03.11.09 г.