Плаче Львiв

Юрий Михалечко
Плаче Львів…

На бруківці
Стоять калюжі
Мов живі…

Всі будинки
Та їм байдуже
Що не вдвох…

Ми з тобою
Тепер окремо
Бачить Бог…

Що без тебе
Життя даремне
Плаче Львів…

Від Личакова
До Пустомит
Хоче він…

Щоб з тобою
Були разом ми
В небесах…

Нашу зірку
Сховали хмари
Знаєш сам…

Сто ночей
Я тобою марив
Плаче Львів…

І росою
Стікають сльози
По траві…

А останній
Трамвай відвозить
Почуття…

Мрії наші
Назад в минуле
Це життя…

Ми до нього
Пін-код забули
Плаче Львів