Ненависть

Мария Кобылинская
Мов вибух убивчий у серці і тілі
пронизує геть всі клітини зітлілі,
Всі цілі розтрощить і помисли білі,
Пекельні задумки покаже на ділі.

І чорними червами лине по крові,-
Вона не прохає віднині любові –
Її не відчути у жодному слові,
Із злістю і помстою буде у змові.

Хоч я не єдина в твоєму капкані –
Згорає вся здобич в живому вулкані,
Тобі не важливо – рабиня чи пані…
В тумані ти щезнеш, в гіркому дурмані.

                20.05.10