Все в нас выйде!

Марина Коринчук
Як же багато професій на світі,
та звичнії штампи їх криють мов сіті!
Як же дізнатись яка з них моя?
Про це навіть думки не маю і я.

Лікар,учитель,механік,бджоляр,
Сантехнік,геолог,а може столяр?
Що вибрати нам, як обрати свій путь?
Чи ж щастя професіїнам принесуть?

Як же бути нам зеленим,
яку путь обрати?
Роздумів багато маю.
та правди не взнати.

Куди йти і що робити?
Що кому казати?
Як свій шанс не упустити,
щоб не жалкувати.

Прийде час і наше буде
щастя поміж світу.
Кожен з нас собі здобуде
достойну освіту.