Зупинись!

Марина Коринчук
Куди спішиш ти? Зупинись!
Тобі потрібно це,країно?
Навіщо ти так прагнеш ввись,
і забуваєш про людину...

Це ж твій народ,твоя душа,
Навіщо нам ці перегони?
Чи допоможе все це нам
Дістати статусу ікони?

Занадто пізно щось міняти,
Й назад уже не повернеш.
Навіщо Україно, мати?
Та, чи для нас ти так живеш?...