Прийдешнiй свiт zjavuvsja з нiвiдкуди

Александр Воскобойник
"Тайна бытия" - фото спектакля

http://gloss.ua/story/37301?img=3213568?img=3213568

Прийдешній світ з’явився з нівідкуди
Приємно бачити себе у ньому.
Чекання вже не тисне мої груди.
У небі чути десь відлуння грому.
Любов не перша й не передостання
Неначе крига на воді бурхливій
Жаданим робить перешкоди подолання
Бо ж очі в тебе радісно звабливі.
Уста твої мов пелюстки троянди.
Твій одяг хмари почуттів прозорі.
І мрії недолугі емігранти –
Все вище піднімаються під зорі.
Ти світ моїх бажань, пісень моїх наснага.
У тебе у волоссі діадема.
І серце твоє б’ється як у пійманого птаха
Та це дрібничка і ніяка не проблема.
Гадаю, що і я для тебе як світило.
Твої ж он очі від вогню як сяють!
Ти таїну буття мені відкрила.
Її коханим людям промовляють.