Недовiрш

Ирина Опаляра
Я втомилась від недокохАння,
Від нещИрості, недотурбОти,
Від твого мені недозізнАння,
І ще трохи від недосвобОди.
Від нерадості і неувАги,
Недоніжності, недоцілУнків,
Недопоглядів, недонаснАги,
Недоквітів і недостосУнків.
Ще набрид той недОсип, невдЯчність,
Недовідповіді й недопитАння,
Недодумки, недообАчність,
Недомрії та недобажАння.
НедосОнце і недохмАри,
НедорИби і недоОвни...

Я втомилась бути нездАрой,
Що не вміє жити на повну.

30.05.2010