uehr

Жемчужное Кольцо
jlyj tcnm ghfdbkj nfrjt
rjkm lfim rjve-yb,elm gznfr
lj,hj r nt,t dthytncz dnhjt
b 'nj ghfdj yt geczn

lj,hj rfr cltkftim rjve nj
nj jn ytuj exnb yfuhfl
yt ;lb e;t xthtp vbyene-
dthytn lheujq gjnjv yfpfl

gthtdtltim pf vjcn cnfheire
nfr b nt,z gthtdtlen
f eujcnbim rjuj nj gk.irjq
dpfvty gznm ghzybrjd lflen

yfrjhvbim cnfhjuj ,hjlzue-
<ju lfcn pljhjdmt lkz ltntq
f ghb.nbim d ctyz[ ldjhyzue
rfhvfy ndjq cnfytn nz;tktq

;fktqnt dct[ rjnjhsv neuj
z dct[ ghjie - lheptq gjlheu
-ds ltkfqnt lj,hj gj rheue
lj,hj gj rheue cnfymnt d rheu