Розчинна кава

Алёна Губина
стукіт серця під ногами
а навколо - порожнеча
на старій подертій брамі
вічний культ знайомих речень

упокорено-тремтливо
розіллється прохолода
серед спеки краплі зливи
перетворяться в негоду

несподіваний цілунок
загорнеться у спокусу
по землі розлитий трунок
призведе до землетрусу

міць, крихка, як порцеляна,
час утримати не зможе
мить солодкої омани
промайне, мов перехожий

на вустах твоїх застигну
смаком східної приправи
розчинюся у обіймах
як розчинна чорна кава