занадто красива

Аня Бабичева
я вперше побачила твою усмішку
ніжною
ми ж так і не спали
до ранку
пізно
ми допалили
останні цигарки
і так і не заснули
до ранку
ти був трохи оголений
мої думки були
занадто
розумними
а ти мене роздягав
очима
і казав
що я занадто
красива