Тилькы вечир прыходыв до хаты...

Поэтические Витражи
                ЕЛЕНА  ГЕЙЧЕНКО

Тільки вечір приходив до хати
І не видно ставало села,
Знов за руку вела мене мати
Слухать пісню ії джерела.

Дзвінко срібло воно виливало
З-під коріння старої верби,
Тихим смутком мене напувало,
Мов пізнанням чужої журби.