думки

Вишня Анархия
антропоморфні тіні пливуть по стелі
білій стелі
кімната окутана мороком, мозок у хмелі
пивному хмелі
пальці ламають скло на друзки
прозорі друзки
думки розривають мозок. блузки?
а до чого тут блузки?