Наснилось

Людмила Михалина
Наснилось літо,те жарке й духмяне,
Де квітнуть липи й спориші цвітуть
І хай воно вже більше не настане
Та я не можу все його забуть...

І тільки ніч темніє за віконцем
закрию очі й бачу його знов-
Чарівне літо із казковим сонцем
І в літі тім лише одна любов...

Любов,що лиш  тепер у снах приходить
І спогади навіює ясні...
Літа минають,але я щаслива,
Що та любов була в моїм житті...