20. 04. 2005

Валентина Лянная
Я - звичайна
Я - хмаринка в небі, що летить над обрієм думок
Полум'яна і яскрава леді
Тільки не для тебе я "Суок".

Я - звичайна. Ну то й що?
Я - справжня і жива,
У очах горить душі люстерко,
Я така і інша не була.

Я жива і горя не шукала
Гіркі сльози з мрій я випускала
Не чекала, не звала й благала
Гіркі сльози я свої приспала.

Не буди мене як Сплячу ту Красуню
Ця для мене мрія не існує
Я в прозорих хмарах лиш існую
Не тебе мій мрійний сон чарує...