Земле, я пташка твоя!!!

Людмила Рыбачук
   Фото Александра Матвеева
      Рассвет, туман...

http://www.youtube.com/watch?v=8Tg9O_R5WHs

Земле рідна!!! ...Я пташка твоя!
Що наспівує гімн на світанні,
Зустрічаючи Сонця вставання
Славить оду життю на Землі!!!

Ранки росяні, Сонця багрянець
І духмяний цвітіння нектар...
Волошкові поля, ніби танець,
Розстеляє під ноги - Земля.

Мрійний подих і шепіт Природи,
Затамована радість душі.
Благодаттю заквічані коси
З віт дерев опадають в росі...

Ніжний ранок - Землі післясоння,
Вється димом в долині туман.
Соловейко, проснувшись, спросоння
Розсипає любовний дурман...

...Скільки Сонця блищить у росинці -
Стільки щастя у серці моїм!!!
Рідна Земле! ...У ніжній колисці
           Радість дітям
                Даруєш своїм!!!...


    м.Чернівці
   В командировці...
     Червень 2010 р.